Az oldal legfontosabb célja, hogy segítséget nyújtson a vásárlás előtt állóknak. Az amúgy is hatalmas termékkínálat mellett ma már követhetetlen véleményekkel és értékelésekkel találkozni az interneten.

Az oldalunkon emberi nyelven foglaljuk össze az egyes termékek tulajdonságait, vásárlói útmutatóit, továbbá hitelesen összehasonlítjuk a keresett termékcsoport legnépszerűbb darabjait, hogy vásárlás után senkit se érjen kellemetlen meglepetés!

Hogyan készül egy teszt?

Egy termékkategória tesztelése során minden esetben sok száz órát dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a termékcsoport legjobbját.

Ehhez:

  1. felkutatjuk a kategória jelenleg elérhető legnépszerűbb termékeit,
  2. átolvassuk a vásárlói útmutatókat és érthető nyelven foglaljuk össze a lényeget,
  3. megkeressük a termékekhez írt vásárlói véleményeket, és ezek alapján összefoglaljuk a lényeget,
  4. a legtöbb terméket saját magunk is teszteljük!
  5. folyamatosan frissítjük a teszteket, így mindig naprakész értékeléseket olvashatsz nálunk!

Hirdetni lehet, de a függetlenség tabu!

A legleg.hu oldalain, a tesztekben lehetőség van termékkel megjelenni a hirdetőknek, azokra linkeket elhelyezni, de a tesztek függetlenségébe nem engedünk beleszólást! Az oldalon megjelenő hivatkozásokon keresztül történő vásárlásért cserébe jutalékot vagy egyéb juttatásokat kaphatunk.

Minden jog fenntartva!

A honlapon található tartalom Csentes Zoltán EV. szellemi tulajdona, így ő a szerzői jog jogosultja. Minden engedély nélküli használat a Büntető törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény, a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek (a továbbiakban: vonatkozó szabályok) megsértéséből fakadó jogkövetkezményekkel jár.

Tartalom használata

A honlapon történő böngészés ráutaló magatartásnak minősül arra vonatkozóan, hogy a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket:

· A legleg.hu honlapon megjelenő dokumentumok használatának jogát csak azzal engedélyezi, hogy a felhasználó tudomásul veszi, hogy az e kiszolgálón található oldalakat nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

· A legleg.hu honlap elemeit a vonatkozó szabályok külön védik, amelyeknek értelmében a webhely elemei sem egészükben, sem részben nem másolhatók.

· A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) szerzői jogvédelem alá esik, csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

· Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a legleg.hu honlap megfelelő oldalára.

A honlap fenntartója:

Csentes Zoltán EV.

Nyilvántartási száma: 55605485
Adószáma: 56902895-1-43
Statisztikai számjel: 56902895-7311-231-01
Székhelye: MAGYARORSZÁG, 1214 BUDAPEST, SIMON BOLIVÁR SÉTÁNY 9.